Asi 100 svetových hviezd šoubiznisu vystúpi v programe \"Hope for Haiti Now\"

20.01.2010 Celý región

Los Angeles 20. januára (TASR) - Veľkú prehliadku hviezd šoubiznisu ponúkne pripravovaný galaprogram na pomoc zemetrasením zničeného Haiti nazvaný \"Hope for Haiti Now\". Jeho dejiskom budú v noci na sobotu SEČ New York, Los ...
Na scéne v New Yorku sa predstavia Mary J. Blige, Jennifer Hudson, Shakira, ale aj Sting alebo Bruce Springsteen, z Los Angeles sa k ním okrem iných pripoja napríklad Christina Aguilera, Sheryl Crow, Alicia Keys, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake či Stevie Wonder. Z Londýna obohatia program napríklad Bono, Coldplay, ale aj Jay-Z.

Moderátorom galavečera v New Yorku bude Wyclef Jean, v Los Angeles to bude hviezdny herec George Clooney a priamo na Haiti reportér televízie CNN Anderson Cooper.

Dvojhodinový program \"Hope for Haiti Now\" sprostredkuje v priamom prenose celý rad zámorských televíznych staníc, vrátane hudobnej MTV, spravodajskej CNN International, filmového kanálu HBO alebo prírodopisného National Geographic, ale aj početné vysielače na starom kontinente. Reláciu bude možno sledovať aj prostredníctvom internetu.
 

Vyberte región